Glorimex Engineering angajeaza:

Inginer proiectant

- Cerințe: studii superioare absolvite sau în curs pe domeniu tehnic (Facultatea de Inginerie a Instalațiilor / Facultatea de Mașini Termice); limba engleza (obligatoriu) nivel avansat scris/vorbit; limba rusa (constituie un avantaj) scris/vorbit; operare pachet Microsoft Office; utilizare Autocad 2D/Isometric nivel avansat (obligatoriu); cunoștințe de marketing; persoana activa și organizata.

-Responsabilități: proiectare în Autocad instalații frigorifice industriale și comerciale; traduceri din engleza-romana și romana-engleza a documentației tehnice; însușirea rapida a cunoștințelor tehnice; elaborare/redactare documente; implementarea strategiilor de marketing în dezvoltarea firmei.

-Beneficii: posibilitatea de a face parte dintr-o echipa de profesioniști; dezvoltarea personala și profesionala; mediu de lucru dinamic, deschis și provocator.

Daca sunteți interesat de un astfel de job puteți trimite CV-ul la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

FaLang translation system by Faboba

Date companie

Glorimex Engineering SRL

Bucuresti, World Trade Center, Piata Montreal, Nr. 10 Intrarea F, Et. 1, 11469
+4021 202 3000
4021 202 3000
office@glorimex.ro

Ore program

Ne puteti gasi
de Luni pana Vineri
intre orele 09:00 - 18:00

Cauta