• Proiectare, expertiza, constructii, instalatii si echipamente tehnologice

    Proiectare, expertiza, constructii, instalatii si echipamente tehnologice

    Standarde europene de calitate.
  • Proiectare, expertiza, constructii, instalatii si echipamente tehnologice

DESPRE NOI

GLORIMEX ENGINEERING SRL desfăşoară activităţi de cercetare, proiectare, engineering, consultanta, si expertize pentru constructii, instalatii, utilaje si echipamente in domeniile: industrial, social-cultural, al agriculturii si alimentar;

Elementele principale care au impus GLORIMEX în competiţia cu firmele concurente, au fost: experienta, calitatea şi respectarea cerintelor clientului, elemente care au fost mult mai eficiente decât orice altă formă de publicitate.

De asemenea, calitatea lucrărilor este certificată şi de recomandările obţinute de GLORIMEX de la clienţii săi. Unele dintre acestea le puteti accesa din meniul "Referinte"

Misiune

Societatea noastra isi propune sa ofere solutii profesionale, in domeniile: Cercetare, proiectare, engineering, consultanta, expertize pentru instalatii frigorifice, in domeniile: industrial, social-cultural, al agriculturii si alimentar. Este important pentru noi ca partenerii şi clienţii noştri să îşi simtă proiectele în siguranţă si de acea consideram ca suntem soluţia pe care o caută clienţii noştri.

Viziune

Viziunea GLORIMEX ENGINEERING este de a fi prima alegere a clienţilor noştri pentru proiectele acestora – oferindu-le sfaturile, produsele şi soluţiile de care au nevoie. În acelaşi timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noştri - companii de construcţii, antreprenori şi distribuitori locali - oferindu-le în mod eficient expertiza echipei noastre si sprijinul tehnic de care au nevoie pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi.

Valori

Profesionalism - O atitudine responsabilă, eficientă şi construită pe dezideratul încrederii.
Atenţia pentru client - Găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri.
Eficienţă - Promovarea unei atitudini corecte faţă de clienţii GLORIMEX – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor.
Pro-activitate - Abilitatea de a aprecia oportunităţile de piaţă.
Spirit de echipă - Succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei GLORIMEX. Doar prin promovarea şi încurajarea dezvoltării competenţelor personale, compania GLORIMEX a reuşit să dobândească poziţia stabilă şi respectată pe care o are astazi.
Scheme

Date companie

Glorimex Engineering SRL

Bucuresti, World Trade Center, Piata Montreal, Nr. 10 Intrarea F, Et. 1, 11469
+4021 202 3000
4021 202 3000
office@glorimex.ro

Ore program

Ne puteti gasi
de Luni pana Vineri
intre orele 09:00 - 18:00

Cauta